Videoproductie en bedrijfsfotografie in Den Haag

Vanuit het mooie Statenkwartier in Den Haag runt Micky Bish haar film- en fotostudio. Het maken van videoproducties en bedrijfsfoto’s is haar vak dat zij met veel passie uitvoert. Micky filmt en fotografeert voornamelijk in uw bedrijf zelf, maar zij werkt ook graag op locatie en in de natuur.
Zo werkt FilmUwBedrijf.nl

Micky komt naar uw bedrijf om samen met u te brainstormen over de ultieme bedrijfsfilm of bedrijfsfoto. Gaan we voor een zakelijke of een speciale out of the box bedrijfsfilm? Heeft u productfoto’s nodig of wilt u geportretteerd worden? De uitkomst van deze brainstormsessie leidt altijd naar een marketingidee op maat.

 

De uitwerking van dit idee pakt Micky grondig van A tot Z aan. Vanaf de zoektocht naar de beste locatie en kledingkeuze tot en met de daadwerkelijk shoot en nabewerking. Micky vindt het erg belangrijk om u tijdens de opdracht volledig op uw gemak te stellen. Zij neemt de tijd om uw persoonlijkheid vast te leggen, zodat er geen kans is op een geforceerde video of foto. Net zo lang tot u tevreden bent.

 

Uw eindproduct komt tot stand door Micky’s creatieve nabewerking in haar eigen studio. Uw bedrijfsfilm ontvangt u in full HD en/of 4K en uw bedrijfsfoto’s in hoge resolutie van topkwaliteit. Deze kunt u rechtenvrij gebruiken voor uw website, beeldscherm, folders, magazines of aanbiedingen. Voor zeer specialistische bewerking werkt Micky graag samen met een vakkundige DTP’er.

Isolatiespecialist.com Bedrijfsfilm

Video sollicitatie

Venduehuis diavoorstelling Goud en Juwelen