1
1

Bedrijfsfilm Den Haag en Scheveningen

Veel ZZP’ers en ondernemers in het MKB pijnigen hun brein met de vraag: hoe breng ik mijn bedrijf zo goed mogelijk onder de aandacht bij mijn doelgroep? De komende jaren willen mensen steeds vaker promotie en informatie via een bedrijfsfilm bekijken. Een bedrijfsfilm is dus onmisbaar als communicatie- en marketingmiddel om uw potentiële klant te bereiken. In de regio Den Haag maakt FilmUwBedrijf.nl een aantrekkelijk visitekaartje van uw bedrijfsfilm. Hierbij zijn er ook uitstekende mogelijkheden op het gebied van bedrijfsfotografie.

Laat uzelf zien in uw bedrijfsfilm

Bij het maken van een bedrijfsfilm is het belangrijk om een stukje van uzelf te laten zien. Neem een zelfstandige vakkracht in de ICT die een project wil binnenhalen. Goede kans dat zijn of haar video met vaardigheden tot succes leidt. De kapper op de hoek krijgt dagelijks vragen over de werking van hairextensions. Een bedrijfsfilm met heldere uitleg op de website, bespaart kostbare tijd die de kapper kwijt is aan het continu beantwoorden van dezelfde vraag! In deze voorbeelden zien de opdrachtgever en klant de oplossing voor hun behoefte. Een bedrijfsfilm van FilmUwBedrijf.nl is de oplossing voor u. Check ons portfolio.


Isolatiespecialist.com Bedrijfsfilm

Venduehuis diavoorstelling Goud en JuwelenIk wil een bedrijfsfilm laten maken

Out of the box: een speciale bedrijfsfilm

Wilt u zich écht onderscheiden met een bedrijfsvideo? Durf dan out of the box te gaan met een speciale bedrijfsfilm van FilmUwBedrijf.nl. Iedereen vindt ‘Even Apeldoorn bellen’ leuk en zakelijk tegelijk. En dat is niet voor niets: het werkt!

Bedrijfsfilm uit zijn verband

Haal uw bedrijf uit zijn verband door het uit te vergroten met bijvoorbeeld een vleugje humor. Een komisch smoelenboek  met bedrijfsfoto’s van u en uw medewerkers werkt effectief. Uw potentiële klanten zien uw originele promotieaanpak met een hartelijk glimlach om hun lippen. Het is bewezen dat bedrijfsfilms met humor veelvuldig gedeeld worden op social media. Zo vestigt u meer aandacht op uw specialisme, maakt u mensen nieuwsgierig en onthoudt uw doelgroep eerder uw naam.


Vis in The Picture Video

Out of the BoxIk wil een out of the box film

Social Media Campagne…

U wilt een bedrijfsvideo maken, maar uiteraard wilt u ook dat deze video wordt gezien door uw potentiële klanten.

 

De Campagne

Om uw video goed op de kaart te zetten en uw publiek te bereiken, maakt we gebruik van diverse online kanalen, waaronder uw eigen social media. Denkt u hierbij aan Facebook, LinkedIn, Twitter, Google bedrijfspagina’s en YouTube. Een dergelijke campagne ter promotie van uw bedrijfsfilm duurt minimaal 1 maand.

 

Adverteren

Wilt u uw video nog beter zichtbaar maken? Met een Facebook advertentie kunt u een hele specifieke doelgroep bereiken. Dit is een ideale manier om uw video onder de aandacht te brengen van uw potentiele klanten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om meerdere advertenties tegelijk te tonen aan verschillende doelgroepsegmenten.

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Uw voordelen van een bedrijfsfilm:

Uw naamsbekendheid vergroot

 

Verspreiding als een olievlek via Facebook, YouTube en overige social media

 

Ideaal voor uw website, winkel(etalage), kantoor, bedrijfsfeest en evenementenbeurs

 

Een korte, pakkende bedrijfsfilm in 4K! overtuigt uw doelgroep om voor u te kiezen

 

Bewegende beelden brengen uw bedrijf tot leven en trekken de aandacht van potentiële klanten